Busiate Siciliane

» szybkie przygotowanie
» składniki we właściwych dawkach

         » produkt niemrożony
         » długi okres trwałości

» doskonały pomysł na prezent
» przepis krok po kroku

Szef Kuchni:
Fabio Potenzano

Gotowanie jak szef włoskiej kuchni nigdy nie było tak proste!
Otwórz pudełko My Cooking i posmakuj sycylijskiej tradycji!
Pudełko zawiera wszystkie w 100% włoskie składniki, najwyższej jakości i we właściwych idealnie przygotowanych dawkach, aby ugotować pyszny makaron Busiate z pomidorkami cherry, oliwkami i kaparami.
Przepis podpisany przez słynnego szefa kuchni Fabio Potenzano.

Sprawdź poniżej jak przygotować danie

Skład

Busiate z Tumminia
200 g

Sos z Pomidorków Cherry
330 g

Oliwa z oliwek z pierwszego tłoczenia – 20 ml

Oliwa extra z czosnkiem
20 ml

Sól Morska
20 g

Czarne oliwki
10 g

Kapary w soli morskiej
4 g

Czarny Pieprz
0,3 g

Sól drobna
4 g