Trofiette Liguri

» szybkie przygotowanie
» składniki we właściwych dawkach

         » produkt niemrożony
         » długi okres trwałości

» doskonały pomysł na prezent
» przepis krok po kroku

Szef Kuchni: Francesca Marsetti

Gotowanie jak szef kuchni nigdy nie było łatwiejsze!
Otwórz i przygotu MyCookingBox a następnie posmakuj liguryjskich tradycji!
Moje pudełko do gotowania zawiera wszystkie najwyższej jakości składniki w odpowiednich dawkach do gotowania smacznego trofety z genueńskim pesto z prażonymi orzeszkami piniowymi, podpisane przez szefową kuchni Francescę Marsetti.

Sprawdź poniżej jak przygotować danie

Skład

Makaron Trofiette – 200 g

Pesto genueńskie
90 g

Oliwa z oliwek z pierwszego tłoczenia – 20 ml

Orzeszki piniowe
20 g

Czarny Pieprz
0,3 g

Sól Morska
20 g